Снимка: Reuters

Един българин и още пет играчи спечелиха по един милион долара онлайн в PokerStars, притежание на Amaya Inc.

В неделя двама победители на малки залози, сред които и нашенецът, надделяха над конкуренцията в безплатни турнири онлайн. Те се класираха за турнирите "Millionaire Final" в безплатни предизвикателства и в All-in Shootout турнири.

Играчите са с никнейм citoject от България и JUANYI828 от Тайван.

Още $150 000 и 2 милиона FPP точки бяха разпределени между останалите пет играчи във всеки турнир.

Тази кампания на PokerStars напомня на постижението на Крис Мънимейкър, американски счетоводител, който играе покер от време на време и става известен през 2003 година, когато печели $2,5 милиона в World Series of Poker, след като се класира в сателитен турнир с малки залози в PokerStars.

Oчаква се поне още един милионер в Главния турнир на Spring Championship of Online Poker с високи залози на 24 май.

Играчите могат да спечелят място за Главния турнир на SCOOP с високи залози безплатно в турнира SCOOP All-in Shootout Deposit Raffle на 22 май. Квалификационният период започна, а желаещите да участват трябва просто да направят депозит, за да получат билет за турнира Deposit Raffle.

Междувременно на сцената с турнири на живо PokerStars and Monte-Carlo Casino EPT Grand Final излъчи четирима милионери в три различни покер турнира – Super High Roller с вход от €100 000, High Roller с вход от €25 000 и Главния турнир с вход от €10 000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase